ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τζόρτζια Μελόνι: Είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε και πάλι για να περιοριστεί η τιμή των καυσίμων, κυρίως με τον μηχανισμό των κυλιόμενων φόρων
Σεισμική δόνηση 4,4 βαθμών καταγράφηκε σήμερα στις 12.14 ώρα Ιταλίας, στην περιφέρεια Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ιταλικού Ινστιτούτου Γεωφυσικής, η δόνηση έγινε αισθητή και στην πόλη της Ανκόνας, σημειώθηκε σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από την ακτή και το εστιακό της βάθος ήταν 8 χιλιομέτρων.
Μέχρι αυτή την στιγμή, δεν προκύπτει να υπάρχουν τραυματίες και ούτε να προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Ο σημερινός σεισμός καταγράφηκε στην ίδια περιοχή, στην οποία, στις 9 Νοεμβρίου του 2022, σεισμική δόνηση 5,5 βαθμών, είχε προκαλέσει σοβαρές ζημιές.
Διαβάστε επίσης:
Δεκτό έγινε το αίτημα Ρούτσι για τοξικολογικές εξετάσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρινάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα η εισαγωγή της Capital Maritime Finance στο ΧΑ
- Wall Street: Βουτιά 1,5% για τον Nasdaq μετά από δημοσίευμα για τα απογοητευτικά έσοδα της OpenAI
- Βέλγιο: Απαγόρευση συγκεντρώσεων άνω των τριών ατόμων στη Λιέγη μετά τα επεισόδια
- Νορβηγία: Ακινητοποιήθηκαν όλα τα τρένα λόγω προβλήματος με το σύστημα επικοινωνιών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.