ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε την Παρασκευή στη Χαβάη, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS), χωρίς ωστόσο να προκαλέσει συναγερμό για τσουνάμι σε αυτό το αρχιπέλαγος του Ειρηνικού Ωκεανού.
Ο σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών σημειώθηκε κοντά στην Παχάλα στο νησί της Χαβάης, σύμφωνα με το USGS. Το εστιακό του βάθος υπολογίζεται περίπου στα 37 χιλιόμετρα.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Wall Street: Για πρώτη φορά πάνω από τις 5.000 μονάδες έκλεισε ο S&P 500
Μπορέλ: «Ανησυχητικό» το ισραηλινό σχέδιο επίθεσης στη Ράφα
Πετρέλαιο: Πάνω από 5% τα εβδομαδιαία κέρδη για Brent και WTI
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα: Δυναμική ανάπτυξη κατέγραψε ο ναυπηγικός τομέας στο πρώτο τρίμηνο του 2026
- Ρύπανση κατά τον ανεφοδιασμό κρουαζιερόπλοιου στον Πειραιά – Δύο συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου
- Διπλή ψήφος εμπιστοσύνης στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Γιατί Moody’s και S&P έδωσαν επενδυτική βαθμίδα στον ελληνικό όμιλο
- Ισπανία-χανταϊός: Υγειονομικοί αξιωματούχοι επιβιβάζονται στο κρουαζιερόπλοιο για να ξεκινήσει η απομάκρυνση των επιβατών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.