ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω θυελλωδών βόρειων ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο, οι οποίοι κατά τόπους σύμφωνα με την ΕΜΥ φτάνουν τα 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου, και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.
Στη γραμμή Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία ανοιχτού τύπου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο
Αγωνία για εγκλωβισμένους οδηγούς και πεζούς σε Πάρνηθα και Φυλή
Κακοκαιρία Avgi: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Αυστραλία, κατατακτήριες δοκιμές: Κυριαρχία Mercedes
- Στον «αστερισμό» των αξιολογήσεων η ελληνική οικονομία το 2026 – Ποδαρικό της DBRS με επαναβεβαίωση της επενδυτικής βαθμίδας ΒΒΒ
- Προτάσεις με φαβορί και Over
- Χαρδαλιάς: «Κάθε αντιπλημμυρικό έργο που σχεδιάζουμε αποτελεί μια έμπρακτη απάντηση στις προκλήσεις της εποχής»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.