ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω θυελλωδών βόρειων ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο, οι οποίοι κατά τόπους σύμφωνα με την ΕΜΥ φτάνουν τα 9 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια.
Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.
Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα, Βόλος-Σποράδες, Καβάλα-Πρίνου, και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.
Στη γραμμή Κεραμωτή-Λιμένας Θάσου τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία ανοιχτού τύπου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία, για τυχόν ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Βροχές, καταιγίδες, χιονοπτώσεις και τσουχτερό κρύο
Αγωνία για εγκλωβισμένους οδηγούς και πεζούς σε Πάρνηθα και Φυλή
Κακοκαιρία Avgi: Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στενά του Ορμούζ: Πώς οι μυστικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ επαναφέρουν τις ροές πετρελαίου – Οι κίνδυνοι που παραμονεύουν
- Πολωνία: Έκτακτες διαβουλεύσεις Ναβρότσκι με τα κόμματα για τη θεσμική κρίση
- Γαλλία: Αγώνας δρόμου για συμβάσεις ΑΠΕ υπό τον φόβο επικράτησης της Λεπέν
- Με απόφαση Δένδια σε διαθεσιμότητα επικελευστής που συνελήφθη για εμπρησμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.