Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε βάρος ενός αξιωματικού και τεσσάρων κατώτερων αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, ενώ τρεις τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, για την απόδραση των πέντε κρατουμένων από τα κρατητήρια της υπηρεσίας, σήμερα τα ξημερώματα.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει: «Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, σε βάρος πέντε αστυνομικών (Αξιωματικού και τεσσάρων κατωτέρων) του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Χανίων, σχετικά με περιστατικό απόδρασης πέντε κρατουμένων, που έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022, από τα κρατητήρια της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.
Επιπλέον, σε βάρος τριών εξ’ αυτών (Αξιωματικού και δύο κατωτέρων) ελήφθη το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας».
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιόνιος Σχολή: Λουκέτο και στο IB της – Στον «αέρα» μαθητές και εκπαιδευτικοί
- Μητσοτάκης-Δένδιας προετοιμάζονταν – H αντιπολίτευση απλά διαφωνούσε
- Ναυτιλία σε συναγερμό: Αγωνιώδης σύσκεψη εφοπλιστών στην Ακτή Μιαούλη για την κατάσταση στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Αλαφούζος, ο Ζούλας και ο Δημητριάδης, οι αρρυθμίες στον Alpha, γιατί δεν παίρνουν λεφτά ΣΚΑΪ και Open, τι συνέβη με Τανιμανίδη και «Δράκους» και τα «απόνερα» του Κουφοντίνα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.