• Κοινωνία

    Δολοφονία 19χρονου οπαδού: Στη φυλακή ο 23χρονος Αλβανός – Έδωσε ονόματα για τη δολοφονία

    • Λέλα Βόρρη


    Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα ο 23χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 23χρονου οπαδού Άλκη Καμπανού τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου.

    Ο 23χρονος βρέθηκε πριν από λίγες ώρες ενώπιον της 7ης ανακρίτιας, υποστηρίζοντας πως βρέθηκε στο σημείο της αιματηρής επίθεση χωρίς όμως να είναι εμπλεκόμενος στη δολοφονία, καθώς όπως δήλωσε δεν βρίσκονταν ανάμεσα στα άτομα που πραγματοποίησαν την θανατηφόρα επίθεση στερώντας την ζωή στον 19χρονο οπαδό του  Άρη. Αντίθετα, υποστήριξε πως έμεινε σε ένα από τα τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα.

    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκαν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα ούτε DNA του πάνω στο δρέπανο και στο μαχαίρι που είχαν εντοπίσει οι αστυνομικές αρχές πριν λίγες ημέρες.

    Το σημαντικό της υπόθεσης, ωστόσο, είναι ότι ο 23χρονος Αλβανός έδωσε στοιχεία, καθώς κατονόμασε τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους της δολοφονικής επίθεσης δηλώνοντας μετανιωμένος για το περιστατικό.

    Όπως δήλωσε η πρόθεση τους ήταν απλά να εκφοβίσουν και όχι να σκοτώσουν τον 19χρονο οπαδό του Άρη.

    «Θέλαμε μόνο να τους εκφοβίσουμε» φέρεται να απολογήθηκε, τονίζοντας ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη κι ότι έμαθε αργότερα στις ειδήσεις για τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου.

    Μετά την απολογία του με την σύμφωνη γνώμη της  εισαγγελέως και της ανακρίτριας κρίθηκε ένοχος και πήρε το δρόμο προς τις φυλακές.

    Πήραν παράταση για την απολογία τους οι υπόλοιποι 8 συλληφθέντες

    Την ίδια ώρα, έως την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή πήραν προθεσμία για την απολογία τους οι υπόλοιποι συλληφθέντες για την εμπλοκή τους στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαρίλαου.

    Και οι 8 φερόμενοι δράστες κλίθηκαν ενώπιον της ανακρίτριας μετά τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους και παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι.

    Μάλιστα κατά την είσοδο των εμπλεκομένων, κάποιοι από τους συγκεντρωμένους που βρίσκονταν εκεί εκτόξευσαν καφέδες ενώ φώναζαν «δολοφόνοι, καθάρματα» και κινήθηκαν προς το μέρος τους, αλλά παρεμποδίστηκαν από αστυνομικούς αποτρέποντας ίσως κάποιο επεισόδειο.

    Ο  συνήγορος του 23χρονου Αλβανού ,Θεόδωρος Σιμόπουλος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 19χρονου, τονίζοντας ότι κάθε απώλεια σαν κι αυτή του Άλκη «αποτελεί βαθιά πληγή για την ελληνική κοινωνία». «Ο εντολέας μου, με την απολογία του, θέλησε να βοηθήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και στον καταλογισμό της ευθύνης που αναλογεί στον καθένα από τους εμπλεκόμενους» είπε και πρόσθεσε ότι η «κύρια ανάκριση είναι μακρά».

    Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο συνήγορος του 23χρονου

    Διαβάστε επίσης

    Νέες έφοδοι της αστυνομίας σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική

    Δολοφονία 19χρονου: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι 8 συλληφθέντες



    ΣΧΟΛΙΑ