ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες πτήσης της Ryanair με προορισμό το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.
Η πτήση FR5714 απογειώθηκε στις 15.40 από το Weeze της Γερμανίας προς Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, λόγω της πυκνής ομίχλης και της έντονης βροχόπτωσης, το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί.
Ο πιλότος αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία και τελικά το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας.
Στο αεροσκάφος επέβαιναν 200 επιβάτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναστέλλονται όλες οι πτήσεις Boeing 737-8 και 737-9 πάνω από την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο με Boeing 737 Max της Norwegian – Αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Στοκχόλμη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.