ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο δεξιός κινητήρας αεροσκάφους τύπου Boeing 787-9 Dreamliner της κινεζικής αεροπορικής εταιρείας Hainan Airlines τυλίχτηκε στις φλόγες λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο σήμερα το πρωί, όπως ανακοίνωσε αξιωματούχος του ιταλικού αεροδρομίου.
Το αεροσκάφος, το οποίο είχε προορισμό την κινεζική πόλη Σενζέν, επέστρεψε στο Φιουμιτσίνο και προσγειώθηκε με ασφάλεια αφού άδειασε τα καύσιμά του στη θάλασσα.
Η αιτία του συμβάντος δεν είναι σαφής, είπε ο αξιωματούχος τονίζοντας ότι δεν σημειώθηκαν καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία πάνω από το Φιουμιτσίνο.
#Fiumicino #aereo con motore in fiamme al decollo pic.twitter.com/Q0hX14o3z4
— Alexbrune (@Comvalerio67) November 10, 2024
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Bitcoin: Ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 80.000 δολάρια χάρη στον Τραμπ
Ρωσία: Η θέση του Τραμπ σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία εμφανίζει “θετικές ενδείξεις”
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πούτιν: Η Ρωσία δεν πρέπει να επιτρέψει στην οικονομία της να εισέλθει σε ύφεση
- Βραβεία “Ευκράντη”: Τιμήθηκαν Γιάννης Κούστας, Λου Κολλάκης, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Βασίλης Τερζής, Νικόλαος Λυκιαρδόπουλος
- Γουόλερ (Fed): Θα μπορούσαμε να μειώσουμε τα επιτόκια ήδη από τον Ιούλιο
- Ψάλτης (Alpha Bank): Έχουμε πολλές ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη
