ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λήξη συναγερμού για την διαρροή αερίου από υπαίθρια δεξαμενή μεγάλου ξενοδοχειακού συγκροτήματος στο θέρετρο της Ιξιάς Ρόδου.
Σύμφωνα με τη Ροδιακή, οι αρμόδιες αρχές που κινητοποιήθηκαν άμεσα, έκλεισαν τον δρόμο από και προς το ξενοδοχειακό συγκρότημα (επί της Λεωφόρου Ηρακλειδών) προκειμένου με ασφάλεια να αδειάσει η δεξαμενή, ενώ απομάκρυναν τους διερχόμενους και τους επισκέπτες σε μεγάλη ακτίνα.
Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία γύρω στις 2 το μεσημέρι, με την κατάσταση να ομαλοποιείται και να ελέγχονται οι χώροι ενδελεχώς, για να επιστρέψουν ένοικοι και προσωπικό στο ξενοδοχείο όπου υπήρξε το πρόβλημα.
Επίσης, από την Αστυνομία, που για προληπτικούς λόγους είχε απαγορεύσει τη διέλευση οχημάτων, και τα δύο ρεύματα έχουν δοθεί στην κυκλοφορία.
Διαβάστε επίσης
Μαρίνα Βουλιαγμένης: Ελεύθερος αφέθηκε μετά την προσαγωγή του ο χειριστής του ελικοπτέρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Ο Στάρμερ καλεί το Ιράν «να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»
- ΥΠΕΞ Ιράν: Τα σημερινά γεγονότα θα έχουν αιώνιες συνέπειες
- ΔΟΑΕ-Ιράν-ΗΠΑ: Ο επικεφαλής του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας συγκάλεσε «έκτακτη συνεδρίαση» για αύριο, Δευτέρα, μετά τα αμερικανικά πλήγματα εναντίον ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων
- Κάγια Κάλας: «Όλες οι πλευρές να επιστρέψουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να αποτρέψουν περαιτέρω κλιμάκωση»
