• Κοινωνία

    Ρέθυμνο: Νέο σοκ από τη δολοφονία 47χρονης – Τι λένε οι κάτοικοι για την τραγωδία

    • NewsRoom
    Ρέθυμνο: Νέο σοκ από τη δολοφονία 47χρονης - Τι λένε οι κάτοικοι για την τραγωδία


    Σοκ έχει προκαλέσει η νέα δολοφονία γυναίκας στο Ρέθυμνο, με θύμα μια 47χρονη, η οποία έπεσε νεκρή από τα πυρά ενός 49χρονου άνδρα, μέσα στο μαγαζί της.

    Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής, στην τουριστική περιοχή του Πάνορμου, σε επιχείρηση με fish spa, όταν ένας 49χρονος, ιδιοκτήτης ταβέρνας στην ίδια περιοχή, εισέβαλε στο μαγαζί με κυνηγετική καραμπίνα και πυροβόλησε την 47χρονη στην πλάτη.

    Μάλιστα, από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας. Ο 49χρονος, μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

    Στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, με την ίδια καραμπίνα, πυροβολώντας τον εαυτό του στο κεφάλι, αλλά δεν τα κατάφερε, ενώ νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο.

    Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

    Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

    Ο 49χρονος εντοπίστηκε σε ποιμνιοστάσιο από τους αστυνομικούς, που τον αναζητούσαν, βαριά τραυματισμένος στο κεφάλι, καθώς επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

    Αρχικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία διήρκησε πολλές ώρες.

    Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και προσπαθούν να τον σταθεροποιήσουν.

    «Ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών»

    Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, η 47χρονη ήταν μία ήσυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του του 49χρονου.

    Αναστατωμένοι οι τουρίστες

    Το Πάνορμο είναι παραθαλάσσια περιοχή βόρεια του Ρεθύμνου μοναδική για τις ομορφιές του και αυτή την περίοδο έχει πολλούς Έλληνες και ξένους επισκέπτες.

    «Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Είναι το μοναδικό θέμα συζήτησης», δήλωσε στο cretapost, καταστηματάρχης της περιοχής. «Πάνω που είχαμε αρχίσει να παίρνουμε ‘ανάσες’ ήρθε και αυτό. Μία ο κορονοϊός, μία οι δολοφονίες… θα μας αποτελειώσουν».

    Διαβάστε επίσης:

    Σοκαριστικό έγκλημα στο Ρέθυμνο: Πυροβόλησε τη σύζυγό του και έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

    Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο σκελετός που βρέθηκε σε βαρέλι

    Προειδοποίηση Λέκκα: Επτά φορές πιο πιθανό να υπάρξουν πλημμύρες μετά από πυρκαγιά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ