• Κοινωνία

    Ράγισαν καρδιές από τον σπαραγμό της μάνας στην κηδεία της 21χρονης Ελένης

    • NewsRoom
    τοπαλουδη

    Ελένη Τοπαλούδη


    Ράγισαν καρδιές σήμερα το πρωί στην κηδεία της 21χρονης φοιτήτριας που έφυγε τόσο άδοξα από η ζωή, αφήνοντας στο κενό τους δικούς της ανθρώπους. Τραγική φιγούρα η μητέρα της 21χρονης Ελένης που την καλούσε σπαρακτικά να γυρίσει πίσω, «στη φωλιά της», που άφησε άδεια. Όλα αυτά την ώρα που πλήθος κόσμου παρακολουθούσε παγωμένο, με σφιγμένη την καρδιά, γεμάτο αναπάντητα «γιατί», το λευκό φέρετρο με τη νεαρή κοπέλα να παίρνει το δρόμο για την τελευταία της κατοικία, στα κοιμητήρια του Διδυμοτείχου.

    Νωρίτερα το πρωί, η σορός της νεαρής φοιτήτριας, που φέρεται να δολοφονήθηκε από δύο νεαρούς στη Ρόδο, μεταφέρθηκε, με επιθυμία της μητέρας της, στο σπίτι της, όπου και παρέμεινε μέχρι τις 11, οπότε και άρχισε η εξόδιος ακολουθία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Διδυμοτείχου.

    «Η Ελένη ήταν η ελπίδα», είπε στον επικήδειό του ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης.

    «Η καρδιά μου είναι κατασπαραγμένη… Θα ζω με τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις των 21 χρόνων… Με τις επισκέψεις στο μνήμα», δήλωνε χθες βράδυ η τραγική μάνα, που τη στιγμή του ενταφιασμού έστρεψε το βλέμμα της αλλού…

    «Η Δικαιοσύνη από εδώ και στο εξής θα κάνει το καθήκον της. Κάθε μία οικογένεια, κάθε γονιός, αν βρισκόταν στη θέση μας τι θα ρωτούσε; Γιατί; Το Γιατί είναι αυτό που μας αναστατώνει και μας βασανίζει. Ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη ή την αδυναμία του; Για ποιο λόγο; Τι τους έφταιγε;…..Τους βρήκαν, για μας την οικογένεια της Ελένης, την πιο κατάλληλη στιγμή. Λύτρωση είναι εν μέρει. Η οριστική λύτρωση θα ‘ρθει μετά από το πέρας όλων των διαδικασιών», δήλωνε λίγες ώρες πριν από την κηδεία ο τραγικός πατέρας, Γιάννης Τοπαλούδης.

    https://www.facebook.com/eevros/posts/10156846734372389

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φρικαλέες αποκαλύψεις για το έγκλημα της 21χρονης φοιτήτριας-Στον ανακριτή οι δύο νεαροί (pics & video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O μαρτυρικός θάνατος της 21χρονης Ελένης στη Ρόδο: «Αν την πήγαιναν σε νοσοκομείο θα ζούσε»



    ΣΧΟΛΙΑ