• Κοινωνία

    Ραγδαίες εξελίξεις στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 αδέλφια για την δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου

    • NewsRoom
    Πυροβόλησαν άνδρα στο Μοσχάτο, μπροστά στη γυναίκα του και το παιδί του


    Στη σύλληψη τριών ατόμων για την υπόθεση της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η αστυνομία.

    Πρόκειται για τρία αδέλφια, ενώ ακόμη αναζητείται από τις αρχές ο τέταρτος.

    Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 17χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, ένας 20χρονος στην Τούμπα και ένας 32χρονος, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του σε αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.

    Οι αρχές αναζητούν τον τέταρτο, ηλικίας 37 ετών για την υπόθεση δολοφονίας του 45χρονου άνδρα.

    Aπό την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ένας από αυτούς, o 20χρονος μαχαίρωσε θανατηφόρα τον άτυχο 45χρονο.

    Το χρονικό της δολοφονίας

    Ο 20χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο κατάστημα εστίασης μαζί με τα τρία αδέρφια του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον αρχικά με μια καρέκλα. Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 20χρονο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

    Στη συνέχεια, οι δράστες άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή, κι ενώ στον χώρο βρίσκονταν θαμώνες και εργαζόμενοι.

    Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή, καθώς, μάλιστα, μία από τις μαχαιριές τον βρήκε στην καρδιά.

    Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των τεσσάρων δραστών.



    ΣΧΟΛΙΑ