ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χαλάει και πάλι ο καιρός από αύριο, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται ότι θα εκδηλωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.
Ειδικότερα, διαδοχικά βαρομετρικά χαμηλά προβλέπεται να επιδεινώσουν τον καιρό στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Η πρώτη επιδείνωση από το μεσημέρι του Σαββάτου (23-01-2021) κυρίως στα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νότιους ανέμους.
α. Από τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (23-01-2021) στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πρόσκαιρα το βράδυ στη δυτική Πελοπόννησο, με εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (24-01-2021).
β. Από τις απογευματινές ώρες της Κυριακής (24-01-2021) στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και πιθανώς πρόσκαιρα αργά το βράδυ στη δυτική Πελοπόννησο, με εξασθένηση από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (25-01-2021).
Θυελλώδεις άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα επικρατήσουν από το Σάββατο (23-01-2021) μέχρι και τη Δευτέρα (25-01-2021) στα πελάγη, που πιθανώς το Σάββατο το βράδυ στο βόρειο Αιγαίο να φτάσουν τοπικά 9 μποφόρ.
Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις πρωινές ώρες της Τρίτης (26-01-2021) από τα βορειοδυτικά, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές αρχικά στα ορεινά και βαθμιαία και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο της βόρειας χώρας, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και θυελλώδεις ανέμου.
Διαβάστε επίσης:
Ανοιχτά την Κυριακή σούπερ μάρκετ και καταστήματα: Το SMS και ο χρονικός περιορισμός
«Πράσινο φως» από τους λοιμωξιολόγους στο άνοιγμα Γυμνασίων και Λυκείων την 1η Φεβρουαρίου
Υπόθεση Μπεκατώρου: Νέα παραίτηση από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: 8.000 φορολογικοί έλεγχοι αποκάλυψαν… 50.000 παραβάσεις – Πάνω από 5,6 εκατ. ευρώ αδήλωτες συναλλαγές
- Ιράν: Ισχυρίζεται ότι κατέρριψε ένα αμερικανικό C-130 και δύο ελικόπτερα Black Hawk κατά τη διάσωση του πιλότου του F-15 – Πέντε νεκροί
- Οι παγίδες στο νέο κληρονομικό δίκαιο: Πότε ο ανήλικος θα μπορεί να κληρονομήσει χρέη
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ τη Μεγάλη Εβδομάδα, 6 έως 9 Απριλίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.