ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 48χρονος, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την 12χρονη ως ο επίδοξος απαγωγέας της στη Ραφήνα.
Ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την προσωρινή κράτηση του κατηγορουμένου για την κατ’ εξακολούθηση απόπειρα αρπαγής της ανήλικης καθώς δεν πείστηκαν από τα όσα ενώπιον τους ισχυρίστηκε κατά την απολογία του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος αρνήθηκε ότι τη νύχτα της περασμένης Πέμπτης ακολούθησε με το αυτοκίνητο του την ανήλικη που εκείνη την ώρα έκανε ποδήλατο, λέγοντας της γλυκόλογα για να την προσελκύσει και ζητώντας της να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του.
Μέσω των δικηγόρων του ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα να ελεγχθεί το οπτικό υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας (κυρίως 2) καταστημάτων αλλά και των καμερών κυκλοφορίας στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι προσέγγισε την 12χρονη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λίλιαν Βιλδιρίδη στο mononews για την αξιολόγηση του ΕΣΥ: Η μεγαλύτερη πρόκληση, η συμμετοχή και ο στόχος
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Ελλάκτωρ, ΙΝΤΕΚ, ΟΠΑΠ, ΠΛΑΘ, Diana, Exxon
- Metlen: Oλο το παρασκήνιο της εντυπωσιακής αποδοχής της δημόσιας πρότασης – Οι προσωπικές επαφές και οι εισροές 360 εκατ.
- Ο ενθουσιασμός για μετοχές, όλα τα μυστικά της Metlen και τι θα γίνει σήμερα, ο Λύκος και το λαγούμι, η επιτυχία της StiQ, οι άγνωστοι μικροεφοπλιστές, και το σχόλιο του ολιγάρχη για το νέο σκάφος του Νouveau
