• Κοινωνία

    Ραφήνα: 44χρονος εικαστικός βρέθηκε φιμωμένος και κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του

    • NewsRoom


    Φιμωμένος και κρεμασμένος από το μπαλκόνι του σπιτιού του βρέθηκε ένας 44χρονος άνδρας στη Ραφήνα.

    Τον 44χρονο άνδρα εντόπισε γείτονάς του, ένοικος επίσης της πολυκατοικίας στον αριθμό 39 της οδού Νηρέως στις Μαρίκες στη Ραφήνα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του irafina, ο 44χρονος ήταν δεμένος με tire up και είχε μονωτική ταινία στο στόμα του.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 44χρονος ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος εικαστικός. Είχε αποφοιτήσει από την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου και ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού είχε ταξιδέψε σε όλο τον κόσμο. Η ζωγραφική ήταν το μεγάλο του πάθος και είχε πραγματοποιήσει δεκάδες εκθέσεις. Είχε εκδώσει επίσης ποιήματα και δοκίμια.

    Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του irafina, παρότι ο άνδρας βρέθηκε δεμένος με δεματικό (tire up) και με μονωτική ταινία στο στόμα του, τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα για τον θάνατο του δείχνουν αυτοκτονία και όχι εγκληματική ενέργεια.

    Ο 44χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε ψυχολογική υποστήριξη από το Κέντρο Υγείας Ραφήνας

    Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας και από το εγκληματολογικό της Αστυνομίας για να διερευνήσουν την υπόθεση, όπως και από την Ομάδα ΔΙΑΣ, την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία Ραφήνας.

    Η τραγική ιστορία του 44χρονου

    Το 2013, ο αυτόχειρας είχε συλληφθεί από την ασφάλεια Αττικής, καθώς είχε πνίξει με καλώδιο τη μητέρα του στο σπίτι τους στο Ίλιον. Τότε είχε διαγνωσθεί με σχιζοφρένεια και ένα μεγάλο μέρος της ποινής του το είχε εκτίσει στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στις φυλάκες Κορυδαλλού.

    Τότε μάλιστα είχε υποστηρίξει πως σκότωσε τη μητέρα του επειδή η 61χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και βασάνιζε τον ίδιο και την αδελφή του.

    Ο επίλογος, ωστόσο, γράφτηκε σήμερα. Ο άνδρας βρέθηκε δεμένος, φιμωμένος και κρεμασμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε.

    Όπως αποκαλύπτεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ του rpn.gr, αφού την σκότωσε, έφυγε από το σπίτι και ξαναγύρισε ισχυριζόμενος ότι την βρήκε νεκρή. Ο 44χρονος είχε εκτίσει ποινή αλλά λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε είχε αφεθεί ελεύθερος.

    Διαβάστε επίσης:

    Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Με προσωρινή διαταγή ο Αγοραστάκης κι όχι η κόρη αποφασίζει για την κηδεία

    Mad Clip: Σε ζωντανή μετάδοση η κηδεία του δημοφιλούς τράπερ

    Τα πρώτα καμπανάκια για λουκέτο στα σχολεία πριν, καν, ανοίξουν



    ΣΧΟΛΙΑ