ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πτώμα μιας γυναίκας βρέθηκε στον δρόμο στου Γουδή το απόγευμα του Σαββάτου.
Τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε ένας περαστικός, στην οδό Σινώπης 49.
Η νεκρή γυναίκα ήταν ντυμένη, τυλιγμένη με κουβέρτα, η οποία ήταν δεμένη με σπάγκο. Δεν υπήρχε πάνω της κάτι που να αποκαλύπτει τα στοιχεία της ταυτότητάς της, ενώ εκτιμάται ότι πρόκειται για γυναίκα 60-65 ετών.
Ψάχνουν μήπως έμενε στην περιοχή
Τώρα, η αστυνομία θα πάρει τα αποτυπώματά της, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί η ταυτότητα της νεκρής γυναίκας, ενώ γίνονται έρευνες και στην περιοχή που βρέθηκε, μήπως έμενε κάπου εκεί κοντά.
Την ίδια ώρα, υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας, που είπε στους αστυνομικούς ότι είδε κάποιον να αφήνει κάτι στο σημείο, χωρίς όμως να είναι απόλυτα σίγουρος.
Η σορός της γυναίκας δεν έφερε εμφανή τραύματα και πλέον θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρισμός ευεξίας: Η θέση της Ελλάδας στον παγκόσμιο χάρτη, τα κενά και η νέα τάση
- H αυτο-οργάνωση του Αλέξη, γιατί ο Πολάκης έγινε… Γιαπωνέζος, η απάντηση Δένδια στους Τούρκους και μια τραγική ιστορία με φοιτητή
- Theon: Το σχέδιο Χατζημηνά για επέκταση σε σημαντικές αγορές και η τιμή – στόχος τα 38,5 ευρώ
- Τσίπρας 2027: Δεξιά ή αριστερά χωρίς ενδιάμεση ζώνη