ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στον Έβρο, για υπόθεση παράνομης μετανάστευσης, στην οποία φέρονται ότι εμπλέκονται και πέντε αστυνομικοί.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες οι πέντε αστυνομικοί που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου έχουν προσαχθεί και εξετάζονται, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται έρευνα στα σπίτια τους.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Οκτώβριο, με παρακολουθήσεις τηλεφώνων και άλλες ενέργειες για τη συλλογή στοιχείων και σήμερα ξεκίνησε η επιχείρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος. Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας αναμένονται ανακοινώσεις από την Ελληνική Αστυνομία.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Novartis: Κλείνει το σκάνδαλο και για τα μη πολιτικά πρόσωπα
Τρεις από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου που δεν έχετε ακούσει ποτέ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Αλέξης Τσίπρας, τα γεροντοφρικιά της «Αριστεράς» και οι αλήθειες που δε λέγονται
- Κώστας Τσιάρας στο mononews: Ερευνώνται τα πρώτα 2.000 ΑΦΜ που πήραν υψηλές επιδοτήσεις – Θα επιστραφούν άμεσα τα χρήματα
- Τράπεζες: Δωρεές και χορηγίες άνω των 600 εκατ. ευρώ σε παιδεία, περιβάλλον, υγεία και πολιτισμό
- Έρικ Βασιλάτος: Ποιος είναι ο πολυεκατομμυριούχος κουμπάρος του Αργυρού και της Νίκα
