ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεμάτες ήταν σήμερα, πρώτη Κυριακή του Ιουνίου οι παραλίες της Αττικής, με τους Αθηναίους να σπεύδουν για μία βουτιά, έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία σήμερα άγγιξε έως και τους 31 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα πολλοί να απομακρυνθούν από το μεγάλο αστικό κέντρο και να κατευθυνθούν προς τις κοντινότερες παράλιες ακτές, για μία ανάσα δροσιάς.
Κρατώντας τις αποστάσεις και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι Αθηναίοι γέμισαν τις παραλίες της Αττικής, απολαμβάνοντας το μπάνιο τους με ασφάλεια.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚ: Αποφασίζει νέα αύξηση παραγωγής – Συνεδριάζει σήμερα
- Τασούλας για την απελευθέρωση του Μετσόβου: Ενότητα, προπαρασκευή και αισιοδοξία
- Φιντάν: Ανάγκη διευθετήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η διοίκηση στη Γάζα από τους Παλαιστίνιους
- Κρήτη: Μία σύλληψη στα Βορίζια Ηρακλείου μετά το μακελειό – H ΕΛΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ενόπλων