ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γεμάτες ήταν σήμερα, πρώτη Κυριακή του Ιουνίου οι παραλίες της Αττικής, με τους Αθηναίους να σπεύδουν για μία βουτιά, έχοντας σύμμαχο τον καλό καιρό.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η θερμοκρασία σήμερα άγγιξε έως και τους 31 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα πολλοί να απομακρυνθούν από το μεγάλο αστικό κέντρο και να κατευθυνθούν προς τις κοντινότερες παράλιες ακτές, για μία ανάσα δροσιάς.
Κρατώντας τις αποστάσεις και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, οι Αθηναίοι γέμισαν τις παραλίες της Αττικής, απολαμβάνοντας το μπάνιο τους με ασφάλεια.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Πιο νωρίς οι πληρωμές – Αναδρομικά στο Α21
- ΗΠΑ-Δημοσκόπηση: Οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι η σκληρή πολιτική ρητορική πυροδοτεί τη βία
- Bloomberg: Αυτές είναι οι κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων με τους πιο περιζήτητους αποφοίτους
- Αύξηση 6,7% των επιβατών στα 24 αεροδρόμια διαχείρισης ΥΠΑ για το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2025
