• Κοινωνία

    Πώς οι «νταήδες» εμβόλισαν τους Γερμανούς τουρίστες στην Κρήτη – Βίντεο ντοκουμέντο

    • NewsRoom


    Το περιστατικό συνέβη στο Πέραμα Μυλοποτάμου Κρήτης το πρωί της Παρασκευής. Ένα αγροτικό 4Χ4 προσέκρουσε ελαφρά στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου των Γερμανών, οι οποίοι επισκέφθηκαν για τρίτη φορά την πανέμορφη μεγαλόνησο της χώρας μας.

    Οι Γερμανοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο και ζήτησαν ευγενικά να σταματήσει για να ανταλλάξουν στοιχεία. Ο ένας εκ των δύο Κρητικών που επέβαιναν στο 4X4, ο 35χρονος συνοδηγός του οχήματος, βγήκε από το όχημα και επιτέθηκε με μανία, χτυπώντας στο πρόσωπο αυτόν που καθόταν στη θέση του συνοδηγού στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

    Η οικογένεια επιχείρησε να απομακρυνθεί μπαίνοντας και πάλι στο αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τον κίνδυνο, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι, σε μια προφανή απόπειρα να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων.

    Τα θύματα έφτασαν στο ξενοδοχείο τους με το διαλυμένο αυτοκίνητο και διασχίζοντας το Ρέθυμνο χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από την αστυνομία, η οποία τους κάλεσε μετά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο.

    Δείτε το σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τον Μυλοπόταμο Κρήτης:

    Κρήτη: Η εκδοχή των «νταήδων» – «Οι τουρίστες μας χτύπησαν»

    Εν τω μεταξύ, ως θύματα αντί για δράστες, παρουσιάστηκαν στις αρχές οι δύο άνδρες από το Μυλοπόταμο Κρήτης που τράκαραν, εμβόλισαν, γρονθοκόπησαν, καταδίωξαν και απείλησαν με μαχαίρι τους τέσσερις τουρίστες από τη Γερμανία.

    Μάλιστα υποστήριξαν ότι ο ένας από αυτούς, ήταν… «μποξέρ» και τους κατάφερε χτυπήματα στο πρόσωπο. Για αυτούς τους μώλωπες ισχυρίζονται ότι έχουν ιατρικές γνωματεύσεις, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε ιατροδικαστική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν όντως προκλήθηκαν κατά το σοκαριστικό συμβάν της περασμένης Παρασκευής. Οι δύο άνδρες παραδόθηκαν συνοδεία του δικηγόρου τους λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στα Λιβάδια Μυλοποτάμου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κρύβονταν τις προηγούμενες ημέρες σε σπίτι της περιοχής. «Εμείς δεν κάναμε τίποτα. Οι τουρίστες μας χτύπησαν», φέρεται να είπαν στους αστυνομικούς. Ο 38χρονος οδηγός που αντιμετωπίζει κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για βαριά σκοπούμενες σωματικές βλάβες συνελήφθη ενώ ο συνοδηγός του μαύρου αγροτικού προσήχθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα στα πλαίσια της κυρίας ανάκρισης.

    Μετά την κατάθεση του αφέθηκε ελεύθερος. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες ήταν παλιοί γνώριμοι των αρχών. Ο 36χρονος είχε συλληφθεί το παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Ο 38χρονος είχε και αυτός απασχολήσει για συμπλοκή.

    Διαβάστε επίσης

    Κρήτη: Συνελήφθησαν οι δυο «νταήδες» που επιτέθηκαν στους Γερμανούς τουρίστες



    ΣΧΟΛΙΑ