• Κοινωνία

    Πόρος: Τι αποκάλυψε ο γιος του πιλότου του ελικοπτέρου που έπεσε στα καλώδια της ΔΕΗ

    • NewsRoom

    Ο πιλότος του μοιραίου ελικοπτέρου, Νίκος Καρυστινός


    Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η κατάθεση του γιου του αδικοχαμένου πιλότου του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο, σκορπίζοντας το θάνατο σε τρία άτομα.

    Ο γιος του πιλότου, Βαγγέλης Καρυστινός, μιλώντας στην εφημερίδα RealNews, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι το ελικόπτερο αντιμετώπιζε βλάβη, πριν καταλήξει να πέσει πάνω στα καλώδια της ΔΕΗ και στη συνέχεια μέσα στη θάλασσα.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο κ. Καρυστινός, «πρέπει να διαλευκανθεί αν το ελικόπτερο είχε βλάβη πριν προσκρούσει στα καλώδια. Υπάρχουν ενδείξεις ότι υπήρχε υπήρξε βλάβη κατά την απογείωση. Σε κάποια βίντεο φαίνεται ότι υπήρχε καπνός πριν από την πρόσκρουση».

    Σημαντικό στοιχείο στην διαλεύκανση της υπόθεσης φαίνεται ότι αποτελεί η ουρά του ελικοπτέρου, η οποία υπενθυμίζεται ότι εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες.

    Σημειώνεται ότι το κομμάτι αυτό του ελικοπτέρου εκσφενδονίστηκε από το υπόλοιπο τμήμα του εναέριου μέσου, καθώς εντοπίστηκε σε μεγάλη απόσταση από το σημείο, όπου εντοπίστηκε η άτρακτος από την πρώτη στιγμή των ερευνών.

    Μετά και την εύρεση της ουράς του ελικοπτέρου, οι πραγματογνώμονες συμπληρώνουν πλέον το παζλ των διαθέσιμων στοιχείων, προκειμένου να καταλήξουν σε συμπέρασμα σχετικά με τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας.



    ΣΧΟΛΙΑ