ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κατά την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας του κυλικείου στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), ομάδα νεαρών χτύπησε την υπάλληλο που το λειτουργούσε, επειδή ζήτησε να σεβαστούν τον χώρο και να μην κολλήσουν αφίσες και άλλο υλικό ενόψει των φοιτητικών εκλογών.
Το κυλικείο της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Μηχανικών Υπολογιστών τελούσε υπό κατάληψη επί σειρά ετών, εκκενώθηκε πρόσφατα και σήμερα ξεκίνησε να επαναλειτουργεί. Την ίδια ώρα όμως που εκδηλωνόταν ένα ακόμα βίαιο επεισόδιο σε ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το αρμόδιο συμβούλιο του ΕΜΠ λάμβανε την απόφαση να τοποθετηθούν επιπλέον κάμερες στους χώρους του, πέραν όσων έχουν ήδη εγκατασταθεί.
Μετά το επεισόδιο, όπως προβλέπεται από το νόμο όταν τελούνται αδικήματα, κλήθηκε η αστυνομία και δυνάμεις της έσπευσαν στην Πολυτεχνειούπολη, προκαλώντας την αντίδραση ορισμένων, οι οποίοι μέσω των social media απηύθυναν κάλεσμα για συγκέντρωση λόγω της παρουσίας των αστυνομικών, πλην όμως, δεν δόθηκε συνέχεια στο σκηνικό της έντασης.
Διαβάστε επίσης:
Μετά την Νομική, η Πολυτεχνειούπολη: Μια τραυματίας από την επίθεση κουκουλοφόρων
Ασπρόπυργος: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση
Φυλακές Κορυδαλλού: Προσπάθεια εισαγωγής κινητών τηλεφώνων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηρακλής: Η άνοδος με υπογραφή Μονεμβασιώτη και η επιστροφή ενός ιστορικού συλλόγου
- Οι 6 αλλαγές στα μικρά νησιά μετά τη δωρεά του Στ. Χατζηιωάννου
- Πόσες πιθανότητες υπάρχουν για πρόωρες εκλογές, ο Παπασταύρου και ο Σαμαράς, οι Πάτριοτ και οι Τούρκοι και το dress code της Βουλής
- Ο Επαμεινώνδας Εμπειρίκος έσπασε τα ρεκόρ όλων των εποχών με το deal των 16 εκατ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.