ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος των 44 ατόμων που συνελήφθησαν και φέρονται να εμπλέκονται σε σειρά απατών και κλοπών σε βάρος πολιτών.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, οι συλληφθέντες προσποιούνταν υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, λογιστές ή δημόσιους λειτουργούς, με στόχο να εξαπατήσουν πολίτες και να αποσπάσουν σημαντικά χρηματικά ποσά. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απάτη, απάτη μέσω υπολογιστή, πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Επιπλέον, ένας ανήλικος αντιμετωπίζει κατηγορία για διακίνηση ναρκωτικών σε κακουργηματικό βαθμό. Οι κατηγορούμενοι θα παρουσιαστούν ενώπιον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία για να δώσουν τις απολογίες τους.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Αστυνομική επιχείρηση στο σιδηροδρομικό σταθμό Μονπαρνάς του Παρισιού
Εύα Καϊλή: Τι δήλωσε για τη φυλακή – «Με κρατούσαν με τα φώτα αναμμένα σε τσουχτερό κρύο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- H OB Streem ανακοινώνει την εξαγορά του Med FRIGO Group
- Χρηματιστήριο: Το ασανσέρ της ΔΕΗ, το μάζεμα στις τράπεζες, η κούρσα της Τιτάν και η έκτη ανοδική της AustriaCard
- Σουηδία: Πολλά θύματα από σύγκρουση λεωφορείου στο κέντρο της Στοκχόλμης
- Συνάντηση Μερτς – Χριστοδουλίδη: Ναι στην ευρωτουρκική προσέγγιση, αλλά με τήρηση των κριτηρίων της Κοπεγχάγης