• Κοινωνία

    Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 68χρονος οφθαλμίατρος – Τι ψάχνει η ΕΛΑΣ

    • NewsRoom
    Πυροβολισμοί Χαλάνδρι - οφθαλμίατρος


    Τέσσερις σφαίρες αφαιρέθηκαν, κατά τη διάρκεια πολύωρου χειρουργείου, από το σώμα του 68χρονου οφθλαμίατρου, ο οποίος δέχθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης, πυροβολισμούς από τη 49χρονη Αλβανίδα πρώην σύντροφό του, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.

    Ο οφθαλμίατρος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι είναι εφικτό για να παραμείνει στη ζωή.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 68χρονος άνδρας επέστρεφε, χθες το μεσημέρι, μαζί με το 12χρονο κορίτσι που είχε αποκτήσει με την αλλοδαπή, από το σχολείο του παιδιού, ενώ στην είσοδο της πολυκατοικίας τον περίμενε η δράστιδα.

    Μετά από διαπληκτισμό που είχαν έβγαλε ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

    Η 49χρονη είχε χάσει την επιμέλεια του παιδιού από τον οφθαλμίατρο, ο οποίος το μεγάλωνε μαζί με την Αγγλίδα σύζυγό του, ενώ ήταν συνεχείς οι εντάσεις μεταξύ τους, αλλά και οι δικαστικές διαμάχες.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 49χρονη λέει συνεχώς ακατάληπτες φράσεις στους αστυνομικούς και ισχυρίζεται διάφορα για τη σχέση της με τον γιατρό και τη συμπεριφορά προς το παιδί τους.

    Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνες σχετικά με το πώς η αλλοδαπή βρήκε το περίστροφο με το οποίο πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο.

    Διαβάστε επίσης:

    Χαλάνδρι: Καθηγήτρια εικαστικών είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο

    Χαλάνδρι: Γυναίκα πυροβόλησε τον πρώην σύντροφο της μπροστά την κόρης τους

    Τζανάκης: Να αναβληθούν οι πολυήμερες σχολικές εκδρομές – Προς 10.000 κρούσματα τέλη Νοεμβρίου



    ΣΧΟΛΙΑ