• Κοινωνία

    Χαλάνδρι: Καθηγήτρια εικαστικών είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο

    • NewsRoom
    Χαλάνδρι: Καθηγήτρια εικαστικών είναι η γυναίκα που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο

    Η εικαστικός Κλοντιάνα και ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος


    Νωρίτερα είχε προηγηθεί στο Χαλάνδρι ο πυροβολισμός κατά του 68χρονου από την νεαρή καθηγήτρια εικαστικών υπό την παρουσία της κόρης τους.

    Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το θύμα και η δράστις διατηρούσαν παλαιότερα μία εξωσυζυγική σχέση, από την οποία είχαν αποκτήσει την δωδεκάχρονη κόρη τους και την επιμέλεια αυτής είχε ο 68χρονος οφθαλμίατρος.

    Το θύμα, Έλληνας οφθαλμίατρος, ο Γιώργος Νέος , φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού.

    Όπως έγινε γνωστό, η δράστις είναι μία νεαρή καθηγήτρια εικαστικών από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο – Παυλίδη, η οποία φέρεται να είχε στήσει καρτέρι τον οφθαλμίατρο, πυροβολώντας τον δευτερόλεπτα αφού ο γιατρός είχε παραλάβει το παιδί από το σχολικό λεωφορείο.

    Πρόφαση αυτής της αποτρόπαιης πράξης στάθηκε η υπόθεση της δράστιδος ότι ασκούνταν ενδοοικογενειακή βία στην κόρη της από την οικογένεια του πρώην συντρόφου της.

    Ο άνδρας έπεσε αιμόφυρτος, με τους γείτονες να καλούν άμεσα ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», ενώ η γυναίκα συνελήφθη από τις αρχές, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώην σύντροφοι είχαν εμπλακεί σε πολύχρονη δικαστική διαμάχη, αρχικά για την πατρότητα του κοριτσιού και εν συνεχεία για την επιμέλειά του.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ