ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας 52χρονος άνδρας έπεσε νεκρός μετά από ένοπλη συμπλοκή έξω από παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στην Καλλιθέα.
Η Αστυνομία αποδίδει σε προσωπικές διαφορές αποδίδει η Αστυνομία την δολοφονία, η οποία σημειώθηκε λίγο πριν από τις 20.00 το βράδυ στη συμβολή των οδών Ταγματάρχη Πλέσσα και Δημοσθένους.
Την ώρα που ο 52χρονος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του, ένας άγνωστος άνδρας τον προσέγγισε, τον πυροβόλησε με πιστόλι και τράπηκε σε φυγή. Ο 52χρονος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν τρεις κάλυκες.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Ασφάλεια, η οποία ερευνά τις δραστηριότητες του θύματος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τρόμος στο Λονδίνο: Δολοφονία επιβάτη με μαχαίρι μέσα σε τρένο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία στην Κέρκυρα: «Μπαμπά φεύγω. Σε αγαπώ. Συνέχισε να με χτυπάς»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα νέα asset του Αλέξη Τσίπρα – Η «επτάδα» της ΕΛΑΣ για την οικονομία
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Mononews: Τι σηματοδοτεί η νέα επένδυση της ΒΙΑΝΕΞ στην Πάτρα
- Μίδας του NBA o Αντετοκούνμπο! 58 εκατ. δολάρια τον χρόνο και βλέπει τα 275 εκατ.
- Οδυσσέας Αθανασίου: Μέρισμα το 2029 από τη Lamda Development
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.