• Κοινωνία

    Τρόμος στο Λονδίνο: Δολοφονία επιβάτη με μαχαίρι μέσα σε τρένο

    • NewsRoom

    AppleMark


    Στιγμές φόβου επικράτησαν στο Λονδίνο την Παρασκευή όταν Ένας άντρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν επιβάτη της αμαξοστοιχίας που κάλυπτε τη διαδρομή από το Guilford στο Λονδίνο, μπροστά σε δεκάδες τρομοκρατημένους συνεπιβάτες. Το θύμα άφησε την τελευταία πνοή πριν καταφτάσουν στο σημείο του εγκλήματος οι διασώστες-γιατροί.

    Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία, στις 12:58 τοπική ώρα, έλαβαν αναφορά για έναν άντρα που μαχαιρώθηκε μπροστά σε πολλούς επιβάτες, από περιοχή του Waterloo. Η ιατρική ομάδα των επειγόντων περιστατικών έσπευσε στον πλησιέστερο σταθμό από το σημείο που συνέβη το έγκλημα και συγκεκριμένα στον σταθμό Horsley. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας που μαχαιρώθηκε ήταν περίπου 50 ετών και κατέληξε πριν το τρένο φτάσει στον σταθμό και του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

    Το θύμα έφερε ένα και μοναδικό κτύπημα από μαχαίρι, γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ο δράστης ήταν επαγγελματίας εκτελεστής. Ο δολοφόνος του 50χρονου διέφυγε, με την αστυνομία να έχει επισημάνει την περιοχή γύρω από το Clandon ως το πιθανότερο καταφύγιό του.

    Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γκάφα της Huawei: Μέσω iPhone ευχήθηκε για την νέα χρονιά στο Twitter

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην Κολωνία: Πυροβολισμοί κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό



    ΣΧΟΛΙΑ