ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τσιάρας για βανδαλισμούς τρακτέρ: Δεν αποτελεί δείγμα δημοκρατίας – Προσχηματικές οι δικαιολογίες για άρνηση διαλόγου
Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του και αυτοκτόνησε
Νέα τραγωδία με πεθερό να σκοτώνει τον γαμπρό του σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη Νίκαια, στην οδό Κυζικου 25.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο πεθερός είχε σκοτώσει τον γαμπρό του και στη συνέχεια είχε αυτοπυροβοληθεί και αυτοκτονήσει.
Ο 64χρονος δράστης κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη με αυτό τον σκοπό όπως όλα δείχνουν, καθώς χρέωνε στην κόρη του και στον γαμπρό του ότι ίσως είχαν εμπλοκή στον χωρισμό του με την γυναίκα του, την οποία φιλοξενούσαν στο σπίτι τους και θεωρούσε ότι του την έκρυβαν.
Έστησε καρτέρι κάτω από το σπίτι τους, στην συμβολή των οδών Κυζίκου και Μηδείας και μόλις κατέβηκε ο 39χρονος γαμπρός του και κατευθύνθηκε προς το γκαράζ για να πάρει το αυτοκίνητό του και να φύγει για τη δουλειά του, πετάχτηκε μπροστά του με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και τον εκτέλεσε. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας συλλέγουν καταθέσεις για να φωτίσουν πλήρως της συνθήκες αυτής της νέας τραγωδίας.
Διαβάστε επίσης
Συνεχίζονται οι δωρεές του Πάνου Λασκαρίδη που υπερβαίνουν τα 23 εκατ. ευρώ
Θυρανοίξια για το Καθολικό της Μονής Μεγάλου Σπηλαίου – Αποκατάσταση των τοιχογραφιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.