• Κοινωνία

    Πυρκαγιά στην Πεντέλη: Βίντεο – ντοκουμέντο για εμπρησμό στην Παλλήνη

    • NewsRoom


    Βίντεο-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει ενδεχόμενο εμπρησμού για την μεγάλη φωτιά στην Πεντέλη είδε το φως της δημοσιότητας και το οποίο έχει στην κατοχή της η ΕΛΑΣ.

    Όπως μετέδωσε το Alpha το βίντεο δείχνει έναν άντρα μαυροντυμένο, να πηγαίνει γρήγορα πίσω από ένα δέντρο, να ψάχνει κάτι και στη συνέχεια να φεύγει βιαστικά. Μετά από λίγο, όπως φαίνεται στο βίντεο, το σημείο όπου βρισκόταν ο άντρας παίρνει αμέσως φωτιά.

    Η απόπειρα εμπρησμού πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Χριστούπολης Σπάτων, την ώρα που η φωτιά της Πεντέλης είχε φτάσει στο Πανόραμα Παλλήνης, λίγα χιλιόμετρα πάνω από το συγκεκριμένο σημείο.

    Η καταγγελία

    Μάλιστα για το εν λόγω περιστατικό υπάρχουν και καταγγελίες ανθρώπων που ήταν μπροστά την ώρα που ο άνδρας κινούταν περίεργα στην περιοχή.

    «Σταμάτησε το αυτοκίνητό του. Κατέβηκε κι άνοιξε το πορτ-μπαγκάζ. Μου κίνησε την περιέργεια. Ήμασταν ξύπνιοι, η φωτιά έκαιγε από πάνω, είχε φτάσει στο Πανόραμα. Τον βλέπω να περνάει απέναντι. Για μια στιγμή τον χάνω, μετά τον βλέπω να φεύγει και σε λίγα δευτερόλεπτα ξεσπούν φλόγες» καταγγέλλει γείτονας.

    «Με παραξένεψε που οι κινήσεις του έδειχναν να ψάχνει κάτι στο δέντρο» αναφέρει άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

    Διαβάστε επίσης:

    Μητσοτάκης από Πεντέλη: Γεννά εύλογα ερωτήματα το σημείο και η ώρα που ξεκίνησε η φωτιά

    Μητσοτάκης για πυρκαγιά στην Πεντέλη: Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα για τα αίτιά της

    Πυρκαγιά Πεντέλης: Τι άλλαξε φέτος στη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού – Γιατί «χτυπούν» τον Χρ. Στυλιανίδη



    ΣΧΟΛΙΑ