• Κοινωνία

    Ποιος είναι ο «νονός» της νύχτας που «γάζωσαν» στον Πειραιά-Ποιοι τον ήθελαν νεκρό

    • NewsRoom


    Ύποπτος για την δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου είναι ο 39χρονος νονός της νύχτας που γάζωσαν με καλάσνικοφ στην Ακτή Κονδύλη. Πρόκειται για τον Β.Ζ., ισχυρό άνδρα της Greek Mafia o οποίος εισήχθη στο Τζάνειο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, έχοντας όμως τις αισθήσεις του, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία του παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

    Το περιστατικό εκτυλίχθηκε έξω από τα γραφεία εταιρείας που στεγάζεται σε κτίριο της Ακτής Κονδύλη, όταν δύο άτομα που επέβαιναν σε βαν, πυροβόλησαν το θύμα με καλάσνικοφ.

    Λίγη ώρα αργότερα από τους πυροβολισμούς, αστυνομικοί εντόπισαν ένα καμένο λευκό βαν, στη συμβολή των οδών Μήλου και Αιτωλικού. Μέσα σε αυτό εντόπισαν κι ένα καλάσνικοφ, επίσης καμένο.

    Ποιος είναι ο Β.Ζ.;

    Ο B.Z., σύμφωνα με το policenews.eu, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για συμμετοχή σε εγκληματικές οργανώσεις, καθώς και για ληστείες σε τράπεζες και χρηματαποστολές, ενώ αστυνομικές πηγές τον θεωρούν ύποπτο για τη δολοφονία του 45χρονου Μανώλη Καραγιάννη, επονομαζόμενο και «Καράφλα» ή «Νταίζη» ή «Σαμπρέλα» στις 26 Ιουνίου, στο Π. Φάληρο.

    Ο 45χρονος Μανώλης Καραγιάννης είχε δεχθεί ενέδρα στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων στο Παλαιό Φάληρο. Στην ενέδρα θανάτου, μετείχαν τουλάχιστον 4 άτομα. Δύο επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ θεωρείται σίγουρο ότι υπήρχαν δυο ακόμη σε αυτοκίνητα, ως υποστήριξη. Ο εκτελεστής με το 45αρι πιστόλι, βγήκε από αυτοκίνητο, αδειάζοντας, το όπλο του (περίπου 60 κάλυκες) με στόχο τον Καραγιάννη.

    Το 2015 το όνομα του B.Z., είχε εμπλακεί στο περίφημο συμβόλαιο θανάτου για την πρόεδρο Εφετών Παρασκευή Καλαϊτζή, που δίκασε την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου, και είχαν υπογράψει οι Παναγιώτης Βλαστός, Γιάννης Σκαφτούρος και Βασίλης Στεφανάκος όπως είχε καταθέσει η 35χρονη ξαδέρφη του Π. Βλαστού.

    Η ίδια είχε περιγράψει ότι ο Βλαστός της ζήτησε να φωτογραφήσει τη δικαστικό και να δείξει φωτογραφίες της στον 34χρονο (τότε) B.Z., που είχε αναλάβει να εκτελέσει το συμβόλαιο θανάτου.

    Ο B.Z. φέρεται να ήταν φίλος της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη ή «Katerina Bellamafia» στο Instagram η οποία εκτελέστηκε με επίσης μαφιόζικο τρόπο τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Κηφισιά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαφιόζικη επίθεση στον Πειραιά – Σε κρίσιμη κατάσταση το θύμα



    ΣΧΟΛΙΑ