ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απαγορεύτηκε η προσέλευση στα γήπεδα στους συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στο ΟΑΚΑ. Ο εισαγγελέας με διάταξη του εφάρμοσε το νέο νόμο που δίνει τη δυνατότητα επιβολής περιορισμών σε συλληφθέντες επεισοδίων σε αθλητικούς χώρους.
Σε βάρος των συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος: εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής,διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών.
Όλοι τους παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το αυτόφωρο.
Παράλληλα, ο εισαγγελέας εξέδωσε αντίγραφα για το σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργηματικές πράξεις σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα