ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων της 45ης επετείου του Πολυτεχνείου, και κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η «ΣΤΑΣΥ» ανακοίνωσε ότι, το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, θα προχωρήσει σε διαδοχικό κλείσιμο σταθμών του Μετρό.
Πρόκειται για τους σταθμούς «Μέγαρο Μουσικής» που θα κλείσει στις 15:00, «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» που θα κλείσουν στις 16:30 .
Όπως σημειώνεται, τα δρομολόγια θα διεξάγονται κανονικά, ενώ οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς.
Να σημειωθεί, μετά το πέρας των εκδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας και αφού προηγηθεί νέα σχετική εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, οι σταθμοί θα ανοίξουν ξανά.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από σήμερα σε ισχύ τα μέτρα της Τροχαίας για το Πολυτεχνείο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 45η επέτειο του Πολυτεχνείου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιβάνιος: Ειδικός κύκλος μόνιμων προσλήψεων ανοίγει στους δήμους τις επόμενες ημέρες
- Νίκος Παππάς: Διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση στον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλου στο Στρασβούργο
- Icon Energy (Ισμήνη Παναγιωτίδη): Ναύλωση για το πλοίο M/V Alfa και έσοδα $4,2 εκατ. στο γ’ τρίμηνο
- Απίστευτο περιστατικό: Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς έδειρε τον δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλο