• Κοινωνία

    Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας-Στις 12.00 στον ανακριτή ο 54χρονος


    Στην μονάδα εντατικής θεραπείας διασωληνωμένη και μηχανικά υποστηριζόμενη παραμένει η 8χρονη Αλεξία, που χτυπήθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα ανήμερα του Πάσχα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές, Αλιάρτου.

    Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου

    «Η ασθενής διανύει το 4ο μετεγχειρητικό 24ωρο μετά από χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης βολίδας όπλου ενδοκρανιακά.

    Παραμένει διασωληνωμένη σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή για την αντιμετώπιση μετατραυματικού/μετεγχειρητικού εγκεφαλικού οιδήματος.

    Η κατάσταση της ασθενούς είναι σταθερή, ωστόσο η μετεγχειρητική της πορεία εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα 24ωρα».

    Στην ανακρίτρια Θήβας ο 54χρονος

    Την Παρασκευή το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια Θήβας ο 54χρονος φερόμενος δράστης του τραυματισμού της 8χρονης Αλεξίας ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της πρόκλησης μη σκοπούμενης βαριάς σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

    Ο πατέρας της 8χρονης Αλεξίας ξέσπασε για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που υπάρχει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εδώ αυτοί γλεντάνε ακόμα και δεν έχουν καταλάβει τι έχει συμβεί. Έπρεπε να τους πιάσουν όλους. Όλοι πυροβολούσαν. Στο χωριό το γνώριζαν. Έγινε το ίδιο όπως και με τον Μάριο στο Μενίδι.»

    Από την πλευρά της, η μητέρα της μικρής Αλεξίας ελπίζει σε ένα θαύμα και προσπαθεί να έχει δύναμη και πίστη πως όλα θα πάνε καλά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία: Ποια η κατάσταση της υγείας της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η μητέρα της 8χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή: Το παιδί μου ζει. Δε θα το κλάψω από τώρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δίωξη για κακούργημα στον 54χρονο που τραυμάτισε την 8χρονη – Επιδεινώθηκε η υγεία της



    ΣΧΟΛΙΑ