• Κοινωνία

    Περιπλέκεται το «μυστήριο» του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου – Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής

    • NewsRoom

    Ζακ Κωστόπουλος


    Το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης δεν μπορεί να πει με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο επήλθε ο θάνατος του Ζακ Κωστόπουλου, σύμφωνα με τους ιατροδικαστές Καλογριά και Τσαντίλη, οι οποίοι συμφωνούν ότι δεν έφερε «κακώσεις που να δικαιολογούν το θάνατο».

    Συγκεκριμένα, εφόσον οι ιατροδικαστές δεν κατέληξαν σε συμπέρασμα, οι απαντήσεις αναμένονται τώρα από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα.

    Η αστυνομία συνεχίζει να συγκεντρώνει υλικό από τις  κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας και είχαν ως  αποτέλεσμα το θάνατο του 33χρονου Ζαχαρία Κωστοπουλου.

    Τα αποτελέσματα της εξέτασης από το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο είναι κρίσιμα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν τα αποτυπώματα του 33χρονου, ενώ παράλληλα η αστυνομία ψάχνει τον δεύτερο άνδρα, ο οποίος όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, κλωτσάει τον Ζαχαρία Κωστοπουλο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκάρει το βίντεο από τη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου μετά τον θάνατο του επίδοξου ληστή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατέληξε ο ληστής που είχε τραυματιστεί κατά την απόπειρα ληστείας κοσμηματοπωλείου στην Κάνιγγος



    ΣΧΟΛΙΑ