• Κοινωνία

    Περίεργη ληστεία σε ναυτιλιακή εταιρεία στο Μαρούσι

    • NewsRoom
    ΕΛΑΣ: Αύριο απαγορεύονται οι υπαίθριες συναθροίσεις λόγω της διάσκεψης EuroMed9

    ΕΛ.ΑΣ


    Με επαγγελματικό τρόπο «χτύπησαν» οι δράστες σε ναυτιλιακή εταιρεία στο Μαρούσι πίσω από το κεντρικά του ΟΤΕ, όταν έστησαν χθες καρτέρι στον υπάλληλο της ναυτιλιακής από τον οποίο απέσπασαν ποσό ύψους περίπου 50.000 ευρώ.

    Η ληστεία ήταν τόσο καλά σχεδιασμένη, σαν σκηνή από ταινία του Χόλιγουντ, με τους δράστες να έχουν στήσει οδόφραγμα στην οδό Διονύσου 129 με κάδους σκουπιδιών, ώστε να ακινητοποιήσουν τον στόχο τους.

    Σύμφωνα με την κατάθεση του υπαλλήλου της ναυτιλιακής, ένας εκ των ληστών φορούσε μπουφάν αστυνομικού. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι τρεις ληστές «χτύπησαν» μέρα μεσημέρι, χθες στις 12.30, δείχνοντας αποφασισμένοι να πάρουν τον χαρτοφύλακα του υπαλλήλου με τα χρήματα.

    Κατά τη διάρκεια της ληστείας μάλιστα, δεν δίστασαν να απειλήσουν με τα όπλα τους ντελιβερά που έτυχε να περνά από το σημείο. Όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν αναλάβει την υπόθεση, οι δράστες παρακολουθούσαν τα γραφεία της ναυτιλιακής, γνωρίζοντας προφανώς για τη μεταφορά των χρημάτων.

    Με το που μπήκε στο αυτοκίνητό του ο υπάλληλος της εταιρείας, τον ακινητοποίησαν και με αστραπιαίες κινήσεις (έχοντας στήσει οδοφράγμα με τους κάδους), πριν καν προλάβει να αντιδράσει, του απέσπασαν τον χαρτοφύλακα ο οποίος φέρεται να περιείχε 30.000 δολάρια και 20.000 ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γονείς αποζημίωσαν τα θύματα ληστειών του τοξικομανή γιου τους

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ για την Τατιάνα Στεφανίδου: Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι των γονιών της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: O επιχειρηματίας που επικήρυξε τους ληστές του με 10.000 ευρώ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ