• Κοινωνία

    Πάτρα: Τι απαντά η μητέρα για τις εκδορές στη μύτη της 3χρονης Μαλένας

    • NewsRoom
    ΠΑΤΡΑ - Ρούλα Πισπιρίγκου

    Ρούλα Πισπιρίγκου


    Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους από ανεξήγητα αίτια στην Πάτρα.

    Μιλώντας στο «Tlive» στον ALPHA, η μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις αναφορικά με τις εκδορές που βρέθηκαν στην 3χρονη Μαλένα, το πρώτο κοριτσάκι που έφυγε από τη ζωή.

    Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε όσα είπε μάρτυρας που μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ».

    «Δεν θυμάμαι αν υπήρχαν αυτές οι εκδορές. Έγινε και μία ανάνηψη, πιθανότατα έτσι να προκλήθηκαν. Κοιτάξτε λίγο πιο προσεκτικά, πού είναι ακριβώς. Είναι λίγο πιο κάτω από τα μάτια, στο κόκκαλο της μύτης. Εκεί και να θες να κλείσεις τη μύτη, δε γίνεται.

    Όσο για το έκζεμα στο μάγουλό της, αυτό είναι ατοπική δερματίτιδα, είχε το παιδί, παντού έβγαζε συνεχώς», απάντησε η 33χρονη γυναίκα σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

    Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σταλεί στην ασφάλεια Αθηνών το έγγραφο με τα συμπεράσματα του ελέγχου που πραγματοποίησε η άτυπη επιτροπή που συγκροτήθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών για την 3χρονη Μαλένα.

    Απάντηση έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου και για το μάρτυρα που μίλησε στο «Φως στο Τούνελ», σύμφωνα με τον οποίο η 33χρονη του είχε πει σε ανύποπτο χρόνο ότι η Τζωρτζίνα είχε βρει νεκρή την Ίριδα στην κούνια της.

    «Ό,τι λέει ο καθένας, ας βγει να το πει με όνομα. Μπορεί να είναι ο καθένας, έχω καταλάβει ποιος μπορεί να είναι, αλλά δε γνωρίζω γιατί το κάνει. Η Τζωρτζίνα ήταν 9 ετών, με 9 ετών παιδί συνεννοείσαι κανονικότατα. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, θα το έλεγε», είπε χαρακτηριστικά.

    Στο μεταξύ, το τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα, τα οποία θα στοιχειοθετηθούν τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δοθεί λύση στον γρίφο των τριών περίεργων θανάτων, που έχουν αναστατώσει το πανελλήνιο.

    Δείτε το βίντεο:

    Δείτε επίσης:

    Τι είπε μάρτυρας στην Αγγελική Νικολούλη:

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις με τον θάνατο των τριών παιδιών – Γιατί είχε κινητοποιηθεί η αστυνομία το 2021

    Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο 60χρονος

    Λιγνάδης: Με μηνύσεις και αγωγές κατά δικηγόρων και παρουσιαστών απαντά ο δικαζόμενος για 4 βιασμούς σκηνοθέτης



    ΣΧΟΛΙΑ