ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια ακόμα καταγγελία έρχεται στο φως καθώς μια 29χρονη γυναίκα από τη Πάτρα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγο της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του μωρού της.
Η 29χρονη κατάφερε να στείλει μήνυμα στο 112, γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, γράφοντας «βοήθεια θα με σκοτώσει», με τη διεύθυνση του σπιτιού της.
Αμέσως οι αστυνομικές αρχές αφού έσπευσαν στο σημείο, εντόπισαν τη νεαρή κοπέλα. Εκεί διαπίστωσαν σε πόσο άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση ήταν.
Οι αστυνομικές αρχές φτάνοντας, στο διαμέρισμα προσπάθησαν να πείσουν τον δράστη να παραδοθεί και ύστερα από αρκετή ώρα κατάφεραν να εισβάλλουν στο σπίτι και να τον συλλάβουν, οδηγώντας τον στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Μάλιστα αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η άτυχη κοπέλα έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 40χρονο, ο οποίος και συνελήφθη τα ξημερώματα ύστερα από μήνυση που υπέβαλε το θύμα.
Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών και σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.
Διαβάστε επίσης
Η πρώτη δήλωση του Βασίλη Λεβέντη: Υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία που καταρρίπτουν όσα ισχυρίζεται η 24χρονη
Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Αστυνομική έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων
Στη φυλακή ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Intralot και τα μυστήρια της Intracom, τι συμβαίνει με την Βιοχάλκο, o Πιέρ «έκοψε» τον υπερ-Τειρεσία, γιατί λιποθύμησε ο Γιάννος ο Α’ και η αλησμόνητη περιπέτεια της Νιάρχου με την τζαμπατζού δημοσιογράφο
- Bentley Residences στο Μαϊάμι: καθορίζοντας νέους ορίζοντες για τις κατοικίες υψηλών προδιαγραφών
- Startups: Ποιες εταιρείες «σήκωσαν» τα περισσότερα κεφάλαια το πρώτο μισό του 2025
- Η Μέρκελ πίσω από τις γραμμές: Δεν φώναξε ποτέ — τα είπε όλα με υπονοούμενα
