ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα νοσηλεύεται ο 19χρονος με κορονοϊό, που υπέστη πνευμονική εμβολή, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σοβαρή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, ο 19χρονος είχε νοσήσει με κορονοϊό, παραμένοντας σπίτι του με ήπια συμπτώματα, σε καραντίνα, αλλά δυστυχώς προέκυψε πρόβλημα, αν και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.
Όπως αναφέρεται, είναι στο νοσοκομείο του Ρίου όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν έχει διασωληνωθεί.
Σημειώνεται πως ο νεαρός δεν έχει εμβολιασθεί, αν και οι γιατροί πιστεύουν, σύμφωνα με το MEGA, ότι «θα το παλέψει και θα καταφέρει να βγει από το νοσκομείο».
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
ΕΟΔΥ: Πού και πότε γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test
Λινού: Τι είναι το post COVID σύνδρομο – Ο κορονοϊός αφήνει πολλά υπόλοιπα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA BANK, ALPHA BANK, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EUROBANK και DIANA SHIPPING
- Ποια «επώνυμα» ακίνητα κάνουν ποδαρικό στους πλειστηριασμούς του Σεπτεμβρίου
- Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
