• Κοινωνία

    Πάτρα: Αρνείται τις κατηγορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου – «Παλεύω μόνη μου»

    • NewsRoom
    Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου φτάνει στα Δικαστήρια

    Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου φτάνει στα Δικαστήρια


    Δεν ομολογεί ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κρατείται για τρίτη ημέρα σε κελί του 7ου ορόφου της ΓΑΔΑ.

    Ο συνήγορος που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της 33χρονης γυναίκας από την Πάτρα, δήλωσε ότι αρνείται όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται.

    Συγκεκριμένα, το μεσημέρι του Σαββάτου την επισκέφθηκε στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ ο ένας εκ των δύο δικηγόρων της, ο οποίος μετέφερε και το μήνυμα της 33χρονης για τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη.

    «Θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Η κουβέντα της ήταν αυτή ακριβώς ‘παλεύω μόνη μου’», δήλωσε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος στους δημοσιογράφους, μετά τη συνάντησή του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

    «Η θέση της εξακολουθεί να είναι ότι αρνείται την ενοχή της, ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Υπάρχουν πράγματα που είναι υπό διερεύνηση.

    Η μία πιθανότητα που δίνει είναι να υπάρχουν άλλα άτομα εμπλεκόμενα. Η άλλη πιθανότητα είναι να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί είτε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του παιδιού είτε και μετά το επίδικο συμβάν».

    Όσον αφορά στις αναλύσεις που ακολούθησαν και κυρίως την τοξικολογική εξέταση των δειγμάτων ο ίδιος εξηγεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα, αλλά κάνει λόγο για «κάτι που είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμα».

    Αναφορικά με την ψυχολογική κατάσταση της 33χρονης, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να δέχεται τη συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της».

    Διαβάστε επίσης:

    Πάτρα: Αυτές είναι οι ουσίες που ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της Τζωρτζίνας



    ΣΧΟΛΙΑ