ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τα παιδιά επιστρέφουν στην Ελλάδα, δεν ξέρω πότε αλλά επιστρέφουν, τις λεπτομέρειες τις έχει η πρόξενος στην Αδριανούπολη», ανέφερε, ανακουφισμένος, στις πρώτες του δηλώσεις ο πατέρας του Άγγελου Μητρετώδη, Νίκος προσθέτοντας: «Ανακοινώθηκε ότι δεν έχει βρεθεί κάτι στα τηλέφωνά τους και αυτή ηταν η αιτιολογία».
«Μετά από μια εφιαλτική οδύσσεια, έναν γολγοθά που περάσαμε, τα συναισθήματά μου είναι πρωτόγνωρα», σημείωσε ο κ. Μητρετώδης μιλώντας στον Σκάι, ενώ ευχαρίστησε ανώνυμους και επώνυμους Έλληνες, την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία, τον δημοσιογραφικό κόσμο και την εκκλησία για τη στήριξή τους.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=uMQA00GEuTQ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αλέξης Τσίπρας για τους δύο στρατιωτικούς: «Οι προσπάθειές μας δικαιώθηκαν»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το λιτό και απέριττο tweet του Πάνου Καμμένου για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Προανήγγειλε μέσω Truth Social επικείμενη συμφωνία με το Ιράν – Θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
- Shein εναντίον Temu: Ο νομικός πόλεμος από τις ΗΠΑ ως το Λονδίνο και οι σταρ δικηγόροι πίσω από τις αγωγές δισεκατομμυρίων
- Πώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχτισε περιουσία 1,185 δισ. λιρών
- Βαρέα και Ανθυγιεινά: «Παράθυρο» εξόδου στα 62 για 120.000 νοσηλευτές και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.