Η Γαλλική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ζήτησε από τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν το 15% των πτήσεων που ήταν προγραμματισμένες για το απόγευμα και το βράδυ της Δευτέρας από τα αεροδρόμια Ορλί και Σαρλ ντε Γκωλ στο Παρίσι, εξαιτίας της χιονόπτωσης που πλήττει την περιοχή.
Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας στο πρακτορείο Reuters, οι εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να αποφασίσουν ποιες πτήσεις θα ματαιωθούν, υπό την προϋπόθεση ότι θα περιοριστεί ο συνολικός αριθμός απογειώσεων και προσγειώσεων.
Παράλληλα, οι Αρχές απευθύνουν έκκληση στους οδηγούς να επιδείξουν αυξημένη προσοχή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των χαμηλών θερμοκρασιών.
Περιορισμοί έχουν τεθεί σε ισχύ για τα βαρέα οχήματα στη Βρετάνη και τη Νορμανδία, ενώ στην ευρύτερη περιοχή του Παρισιού έχουν μειωθεί τα όρια ταχύτητας και έχει διακοπεί η κυκλοφορία φορτηγών στους βασικούς οδικούς άξονες.
Διαβάστε επίσης
Φρεντέρικσεν: «Ο Τραμπ σοβαρολογεί όταν λέει ότι θέλει τη Γροιλανδία»
ΕΚΤΕΡ: Ο Αλέξιος Πιλάβιος αναλαμβάνει μη εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του ΔΣ
Χρηματιστήριο: Άλμα για Elvalhalcor, ΕΛΠΕ, Ελλάκτωρ, Intracom παρά το profit taking
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πάσχα με πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες από το Vodafone TV
- Χαρδαλιάς: 15 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την ανάπλαση και τον εκσυγχρονισμό της Αυθεντικής Μαραθώνιας Διαδρομής
- Μακάριος Λαζαρίδης: Σαρωτικοί έλεγχοι ενόψει Πάσχα, έμφαση στα προϊόντα ζωικής προέλευσης
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Λακωνίας και Κρήτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.