• Κοινωνία

    Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του Κικίλια – Μία προσαγωγή

    • NewsRoom
    Βασίλης Κικίλιας

    Βασίλης Κικίλιας, υπουργός Υγείας


    Παρέμβαση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στο Κολωνάκι πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».

    Μια ομάδα πέντε ατόμων ανέβηκε στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο του Βασίλη Κικίλια επί της οδού Κριεζώτου 4.

    Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μια γυναίκα εμφανίστηκε στην είσοδο χτυπώντας το κουδούνι και την πόρτα άνοιξε μια υπάλληλος του γραφείου του υπουργού Υγείας. Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στο γραφείο, πέταξαν φέιγ βολάν και φεύγοντας πέταξαν και μπογιές.

    Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή ατόμου, που φέρεται να εμπλέκεται στο περιστατικό.

    Ο Βασίλης Κικίλας σχολίασε την εισβολή στο γραφείο του με μήνυμα στο Twitter ενώ δημοσίευσε και φωτογραφίες. «Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισεβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία», έγραψε ο Υπουργός Υγείας.

    Άμεση ήταν η αντίδραση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

    «Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται. Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί» τόνισε.



    ΣΧΟΛΙΑ