• Κοινωνία

    Παρέμβαση εισαγγελέα για την κακοποίηση υπέργηρου ζευγαριού από τον γιο τους στην Πεντέλη

    Σφυρί προέδρου δικαστηρίου


    Αυτεπάγγελτη παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την άγρια κακοποίηση υπέργηρου ζευγαριού στην Πεντέλη.

    Μετά το σοκαριστικό βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από τηλεοπτική εκπομπή (Live News), πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού επισκέφθηκαν χθες τον εισαγγελέα για να βεβαιώσουν προφορικώς ότι είναι αληθή όσα αποτυπώνονται στο βίντεο, με τον γιο να εμφανίζεται να κακοποιεί τους 80χρονους γονείς του απαιτώντας να του δώσουν χρήματα.

    Ο κ. Αντώνης Ελευθεριάνος παρήγγειλε αμέσως τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και η εισαγγελέας Μαρία Καραμανώλη που θα τη διενεργήσει, θα αναζητήσει αδικήματα παράβασης διατάξεων του νόμου περί ενδοικογενειακής βίας.

    Θέμα αυτόφωρη διαδικασίας (σύλληψη δηλαδή του ή των δραστών) δεν τίθεται καθώς και οι καταγγέλλοντες είπαν στον εισαγγελέα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2022.

    Ωστόσο, οι πληροφορίες λένε ότι οι καταγγέλλοντες επιβεβαίωσαν ότι υπήρχαν πολλά ανάλογα περιστατικά βίας και πριν από τον Ιούνιο για τα οποία είναι ενημερωμένο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

    Η εισαγγελέας αναμένεται να αναζητήσει τις παλαιότερες καταγγελίες κι αν αυτές εκκρεμούν, θα συσχετιστούν με την καινούργια έρευνα.

    Δείτε το βίντεο από το Live News:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ