ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας με άτυπη ενημέρωση για το τραγικό περιστατικό με τον 55χρονο αστυνομικό από τη Θεσσαλονίκη που έμαθε μετά από έναν χρόνο πως έχει καρκίνο καθώς καθυστέρησε η βιοψία, αναφέρει ότι διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό.
«Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αστυνομικό και την οικογένειά του και δεσμεύεται για την πλήρη διερεύνηση των αιτίων της καθυστέρησης. Κατανοεί ότι ουδεμία εξήγηση μπορεί να δικαιολογήσει το συμβάν. Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, διατάχθηκε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης» αναφέρουν πηγές από το υπουργείο.
Διαβάστε επίσης:
Κηφισίας: Καραμπόλα 6 οχημάτων – Μποτιλιάρισμα στο ρεύμα προς Κηφισιά
Πυρκαγιά σε κτίριο στη Γλυφάδα – Ξεκίνησε από καμινάδα ψητοπωλείου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκλογές στην Κύπρο – Χριστοδουλίδης: Η αποχή δεν είναι επιλογή – Η χώρα πρέπει να προχωρήσει ακόμη πιο μπροστά
- Ένοπλες Δυνάμεις: Νυχτερινή τοποθέτηση πεζογέφυρας στον Κηφισό με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας
- Βρετανία: Ο Στάρμερ βλέπει πρόοδο για συμφωνία τερματισμού πολέμου στο Ιράν
- ΗΠΑ – Ιράν: Πρόοδος με βήμα σημειωτόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.