• Κοινωνία

    Παραπέμπονται για εξέταση της σωματικής ικανότητας 321 υποψήφιοι ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων και Λοιπών Όπλων-Σωμάτων

    • NewsRoom
    Σήμερα η παραλαβή του πρώτου Rafale 

    Νίκος Παναγιωτόπουλος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας


    Παραπέμπονται για εξέταση της σωματικής τους ικανότητας 321 υποψήφιοι έφεδροι που υπέβαλαν δικαιολογητικά για την επανακατάταξή τους ως ΟΒΑ Ειδικών Δυνάμεων και Λοιπών Όπλων -Σωμάτων. Οι παραπεμπόμενοι είναι υποχρεωμένοι να παρουσιασθούν στις αρμόδιες Επιτροπές Απαλλαγών από 16 έως 20 Νοεμβρίου.

    Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ:

    – Αρμόδια για την εξέταση της σωματικής ικανότητας των παραπεμπόμενων είναι η πλησιέστερη στον τόπο διαμονής τους Επιτροπή Απαλλαγών του Στρατού Ξηράς, με εξαίρεση τους εφέδρους που διαμένουν στο Νομό Αττικής, οι οποίοι εξετάζονται από την αρμόδια υγειονομική επιτροπή του Κλάδου των Ενόπλων Δυνάμεων, στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν.

    – Κατά την παρουσίασή τους στην Επιτροπή Απαλλαγών πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο αποδεικνύει την ταυτότητά τους.

    Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «πριν την παρουσίασή τους για εξέταση θα πρέπει να προηγείται υποχρεωτικά τηλεφωνική επικοινωνία του παραπεμπόμενου με την αρμόδια Επιτροπή Απαλλαγών για τον καθορισμό συγκεκριμένου ραντεβού, εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος»

    Οι ενδιαφερόμενοι να ενημερωθούν με δική τους ευθύνη αναφορικά με τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής της εξέτασης, τηλέφωνα επικοινωνίας και άλλες πληροφορίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΓΕΣ (www.army.gr), όπου είναι αναρτημένη η σχετική οπλαδιαταγή και καταχωρώντας τα απαιτούμενα στοιχεία εδώ (σε υπερσύνδεσμο).

    Διαβάστε επίσης:

    Παναγιωτόπουλος: Στο Υπ. Οικονομικών το αίτημα καταβολής αποζημίωσης σε στρατιωτικούς για την αποτροπή μεταναστευτικών ροών

    Εκπυρσοκρότησε όπλο μέσα σε στρατόπεδο της Αττικής – Δύο στρατιώτες τραυματίες

    Τραγωδία στον δρόμο προς την κάλπη: Φαντάρος νεκρός σε τροχαίο

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ