ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πάπας Φραγκίσκος χρησιμοποίησε σήμερα αναπηρικό αμαξίδιο για πρώτη φορά δημοσίως από τότε που επανεμφανίστηκε ο οξύς πόνος στο γόνατό του.
Η γοναλγία συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στον παπά Φραγκίσκο, ο οποίος σήμερα μετέβη σε συνάντηση με καθολικές καλόγριες στο Βατικανό χρησιμοποιώντας αναπηρικό αμαξίδιο, όπως γράφει η εφημερίδα La Repubblica.
Ο ίδιος ο ποντίφικας έχει πληροφορήσει τους πιστούς ότι ο γιατρός του συνέστησε όσο γίνεται περισσότερη ανάπαυση για να μπορέσει να μειωθεί ο πόνος στο γόνατο.
Για τον λόγο αυτό αναγκάσθηκε να ακυρώσει σειρά συναντήσεων και ακροάσεων ήδη κατά την περίοδο της Σαρακοστής του Πάσχα των Καθολικών.
Συνεργάτες του Φραγκίσκου εμφανίζονται πάντως καθησυχαστικοί και θεωρούν ότι σύντομα θα ξεπεράσει το προσωρινό αυτό πρόβλημα.
Διαβάστε επίσης:
Γρεβενά: Πέθανε ο 28χρονος που είχε τραυματιστεί από την έκρηξη στο εργοστάσιο
Τραγωδία στην Πάτρα: Κατέληξε 12χρονη από ανακοπή καρδιάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έφοδος της ΕΛΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού- Εντοπίστηκαν 4 κινητά τηλέφωνα
- Η δήλωση Τραμπ για την επίθεση σε αμερικανούς στη Συρία: Θα ανταποδώσουμε
- Συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης Γαλλίας-Κύπρου θα υπογράψουν τη Δευτέρα στο Παρίσι ο Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Εμανουέλ Μακρόν
- Παρουσία Δαβάκη στις εκδηλώσεις για την 82η επέτειo μνήμης του Ολοκαυτώματος στα Καλάβρυτα