• Κοινωνία

    Πανελληνίων συνέχεια: Σε Φυσική και Λατινικά εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων


    Με δύο ακόμη μαθήματα Προσανατολισμού συνεχίζονται σήμερα οι φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις

    Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων που ανήκουν στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας εξετάζονται σήμερα στο μάθημα της Φυσικής, ενώ στο μάθημα των Λατινικών θα εξεταστούν σήμερα μόνο όσοι συμμετέχουν στις Πανελλήνιες με το παλαιό σύστημα.

    Αύριο την σκυτάλη των εξετάσεων παίρνουν και πάλι οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ).

    Υπενθυμίζεται ότι η αρχή στις Πανελλήνιες 2020 για τους υποψηφίους των ΓΕΛ είχε γίνει με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ενώ ακολούθησαν τα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών, ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού.

    Μετέπειτα, στις 19/06, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάστηκαν σε Βιολογία και Κοινωνιολογία και πάλι ανάλογα με την Ομάδα Προσανατολισμού

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα για τις Πανελλήνιες 2020, την Δευτέρα (22/06), θα πραγματοποιηθεί η εξέταση στη Φυσική (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24/6 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

    Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την εξέταση στις 26/6 στην Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Οικονομία (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).



    ΣΧΟΛΙΑ