• Κοινωνία

    Πανελλήνιες 2020: Αυτά είναι τα θέματα σε Αρχαία Ελληνικά και Μαθηματικά

    Πανελλαδικές εξετάσεις


    Στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών και των Μαθηματικών εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι στις Πανελλήνιες 2020 στα Γενικά Λύκεια (ΓΕΛ).

    Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι από την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών κλήθηκαν να μεταφράσουν Πλάτωνα.

    Μπορείτε να δείτε τα θέματα των Αρχαίων Ελληνικών όσων εξετάστηκαν με το νέο σύστημα στις φετινές Πανελλήνιες εδώ και όσων εξετάστηκαν με το παλαιό σύστημα εδώ.

    Την ίδια ώρα, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής των Πανελληνίων 2020 εξετάστηκαν στα Μαθηματικά.

    Μπορείτε να δείτε τα θέματα των μαθηματικών όσων εξετάστηκαν με το νέο σύστημα στις φετινές Πανελλήνιες εδώ και όσων εξετάστηκαν με το παλαιό σύστημα εδώ.

    Σημειώνεται ότι η αρχή για τους υποψηφίους των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020 είχε γίνει με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στις 15 Ιουνίου.

    Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα που έπεσαν στις φετινές εξετάσεις.

    Συνέχεια με Βιολογία και Κοινωνιολογία

    Σύμφωνα με το σχετικό πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί για τις Πανελλήνιες 2020, την Παρασκευή 19/6, οι φετινοί υποψήφιοι θα εξεταστούν στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

    Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι των ΓΕΛ των Πανελληνίων 2020 που θα δώσουν με το παλαιό σύστημα, έχουν κατά βάση κοινό πρόγραμμα με όσους δώσουν με το νέο, με εξαίρεση, ότι στις 22/6 θα πραγματοποιηθεί η εξέταση των Λατινικών (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), στις 24/6 η εξέταση του μαθήματος «Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στις 26/6 η εξέταση του μαθήματος «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας» (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).



    ΣΧΟΛΙΑ