ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 48χρονος υπάλληλος του Δήμου Παλλήνης, κατηγορούμενος σε βαθμό κακουργήματος για τέσσερις φωτιές στην περιοχή, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Ο δημοτικός υπάλληλος φέρεται ενώπιον του Ανακριτή να αρνήθηκε τους εμπρησμούς, ισχυριζόμενος πως οι αρχές έπιασαν ” λάθος άνθρωπο” .
Όπως φέρεται να είπε:
“Δεν έχω σχέση με τις πυρκαγιές. Ουδέποτε παραδέχτηκα κάτι τέτοιο. Κλήθηκα να δώσω μια κατάθεση κι εκεί με συνέλαβαν, παρά το γεγονός ότι από την έρευνα που διενεργήθηκε στην τσάντα μου και στο βανάκι, δεν βρέθηκε κάτι το μεμπτό.
Πουθενά δεν εμφανίζομαι σε βίντεο να βάζω φωτιές . Επειδή είδαν πολλές φορές το βανάκι να περνάει από τις περιοχές, με θεώρησαν ύποπτο. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε κατάθεση που να με ενοχοποιεί”.
Ο 48χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα, καθώς θεωρείται υπαίτιος για τις πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί στις 18 και 19 Ιουνίου, καθώς και στις 14 Ιουλίου σε περιοχές της Παλλήνης.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Προκόπης Παυλόπουλος: «Η Τουρκία δεν μπορεί να μετέχει στην Ευρωπαϊκή Άμυνα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άλμα 7,1% στην κατασκευαστική παραγωγή το β’ τρίμηνο
- 1st Hygeia Endosurgical Course 2026: Διεθνής επιστημονική και εκπαιδευτική διοργάνωση για τις σύγχρονες τεχνικές της θεραπευτικής ενδοσκόπησης και της ενδοσκοπικής χειρουργικής
- «Όμηρος» εκβιαστών-χάκερ η Revolut: Επιβεβαιώνει ότι διέρρευσαν δεδομένα πελατών με πλαστά αιτήματα από email κρατικής αρχής
- ΟΗΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας σήμερα για το Μπαμπ ελ Μάντεμπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.