ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 27 τραυματίστηκαν – μεταξύ των οποίων έξι παιδιά – από ρωσική πυραυλική επίθεση σε μια πολυκατοικία στην πόλη Ντνίπρο στην κεντροανατολική Ουκρανία, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Βαλεντίν Ρεζνισένκο, σε νεότερο απολογισμό των θυμάτων της επίθεσης.
«Είκοσι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ανάμεσά τους είναι έξι παιδιά. Όλοι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο», είπε.
Μια πολυκατοικία στην πόλη Ντνίπρο στην ανατολική Ουκρανία υπέστη σοβαρές ζημιές σε μια ρωσική πυραυλική επίθεση σήμερα και άνθρωποι έχουν παγιδευτεί κάτω από τα ερείπια, δήλωσε ο Κίριλο Τιμοσένκο, αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του Ουκρανού προέδρου.
«Αυτοί (οι Ρώσοι) είναι απλά απάνθρωποι. Τουλάχιστον ένα κλιμακοστάσιο έχει καταστραφεί. Κάτω από τα ερείπια υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονταν στα σπίτια τους», είπε.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρούμπιο: «Το Ιράν επιχειρεί να θέσει σε ομηρία τον πλανήτη»
- JPMorgan για S&P 500: Οι traders στις ΗΠΑ δεν είναι προετοιμασμένοι για μια υποχώρηση 10%
- Θρίλερ με την εθνική γυναικών του Ιράν: Ζητάνε άσυλο οι πέντε παίκτριες από την Αυστραλία για να μην γυρίσουν πίσω
- Ζελένσκι: «Έντεκα χώρες ζήτησαν βοήθεια από το Κίεβο για την αντιμετώπιση των ιρανικών drones»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.