• Κοινωνία

    Ορεστιάδα: 19χρονος με νοητική υστέρηση κατήγγειλε βιασμό από επιλοχία του Στρατού


    Θύμα βιασμού με δράστη έναν Υπαξιωματικό του Στρατού Ξηράς καταγγέλει πως έπεσε ένας 19χρονος με νοητική στέρηση στην Ορεστιάδα υποστηρίζοντας πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 46χρονος τον κακοποιεί σεξουαλικά.

    Ο 19χρονος κατήγγειλε πως λίγο μετά τις 21:00 την περασμένη Κυριακή ο 46χρονος τον έβαλε διά της βίας στο αυτοκίνητό του και τον οδήγησε σε αγροτική περιοχή, στο χωριό Νέος Πύργος. Εκεί, τον βίασε, σύμφωνα με την καταγγελία.

    Επιπλέον, ο 19χρονος κατέθεσε ότι πριν από τρία χρόνια το ίδιο άτομο τον έβαλε στο αυτοκίνητό του και τον κακοποίησε σεξουαλικά σε ερημική τοποθεσία. Το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί προσήγαγαν τον 46χρονο επιλοχία του Στρατού, τον οποίο ο 19χρονος αναγνώρισε ως τον δράστη του βιασμού.

    Ο 46χρονος στρατιωτικός φέρεται να υποστήριξε ότι προέβη σε ερωτικές πράξεις με τη συναίνεση του 19χρονου. Ο επιλοχίας δεν συνελήφθη, καθώς παρήλθε η προθεσμία του αυτόφωρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα του Διαρκούς Στρατοδικείου Ξάνθης, ενώ ο 19χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

    Διαβάστε επίσης

    Μήνυμα 112 σε κεντρική και νότια Εύβοια, Κυκλάδες, Χίο και Λέσβο

    Κακοκαιρία: Νέο μήνυμα του «112» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

    ──────────────────

    Εκλογές 2023

    Εκλογές 2023: Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ