ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση ότι μαθήτρια της τρίτης Γυμνασίου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από επτά συμμαθητές της σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Περαία.
Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης η 14χρονη μετέβη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην Περαία, όπου βρισκόταν συνομήλικός της με έξι άλλους ανήλικους. Όλοι τους, με χρήση βίας, προχώρησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της μαθήτριας, κατά την παραμονή της στο σημείο.
Οι επτά ανήλικοι ηλικίας από 13 ως 17 ετών, συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και σήμερα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντίνος Τασούλας στη συνέλευση της Κυπρίων Εφοπλιστών: Η θάλασσα υπήρξε δρόμος επικοινωνίας, πεδίο δημιουργίας και πηγή ευημερίας
- Σεισμός 4 Ρίχτερ στην Εύβοια
- Νίκος Χριστοδουλίδης: Το κυπριακό νηολόγιο πλοίων έχει καταγράψει αύξηση που ξεπερνά το 27%.
- Μεντβέντεφ: «Η Ευρώπη καταλαβαίνει μόνο τη γλώσσα της ισχύος» – Στο στόχαστρο Auchan, Nestlé και Leroy Merlin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.